Helaas moeten wij wederom onze studio's sluiten vanwege overheidsmaatregelen

Vanaf heden zijn weer nieuwe Coronamaatregelen van kracht in heel Vlaanderen.

Daartoe zijn wij genoodzaakt al onze fit20 studio's wederom te sluiten.

Ondanks dat wij en vele van onze klanten van mening zijn dat je bij fit20 juist perfect veilig kunt trainen omdat je persoonlijk één op één of één op twee wordt begeleid. Er zijn dus hoogstens drie personen in de trainingsruimte.

Je traint bij fit20 gewoon in je dagelijkse kleding. Omdat je niet transpireert zijn douchen en omkleden niet nodig. Er zijn dan ook geen kleedruimtes of douches. Wél is er per fit20 beoefenaar 20 vierkante meter vloeroppervlak.

Door speciale technologie is er geen fysiek contact tussen jou en je begeleider. De 1,5 meter afstand is daarmee gegarandeerd. Extra instructie-stickers zorgen ervoor dat je tijdens de training, en bij binnenkomst en vertrek, altijd op 1,5 meter afstand bent van anderen.

Voor en na de training wassen of desinfecteren jij en wij onze handen. De oefen-apparatuur wordt na gebruik gedesinfecteerd. Er is een optimaal binnenklimaat. Ook is trainen met een mondmasker perfect mogelijk.

Wij verwelkomen je graag weer vanaf 19 november bij voor je wekelijkse gezondheidsprikkel!

Boek nu alvast je gratis introductie training, om straks snel (weer) fit en sterk te worden, wij garanderen resultaat binnen de 3 maanden.


Gratis ervaren
Ontdek de fit20 formule

“Het heeft een enorme impact op je gezondheid”

Mike Weerts in gesprek met José van den Berg

fit20 klant José van den Berg vertelt aan Mike Weerts hoe de fit20 training haar leven heeft veranderd in de eerste aflevering van De Kracht van Kracht.

Bekijk hier José's video

“Ik blijf dit doen zolang ik dat kan”

Change story van Michiel van Haastert

Ik vind het ook nog steeds heerlijk dat ik zo uit mijn werk de training kan doen. Niet zweten en geen omkleedgedoe. De begeleiding is prettig en het kost me weinig tijd. Dat is een enorme winst.

Lees Michiel's hele ervaring

"Geen bloeddrukverlagers meer!"

Change story van Marion Wiggers

Gedurende het afgelopen jaar dat ik fit20 doe heb ik gemerkt dat ik steeds langer en makkelijker kan staan en lopen. Ik ben écht sterker geworden. Geen spierpijn bij zware karweitjes en de daarvoor altijd aanwezige vage pijn in de onderrug is verdwenen. Alles gaat me makkelijker af.

En voor mij is dé grote winst dat mijn bloeddruk naar normale waarden is gezakt. Ik ben inmiddels gestopt met bloeddrukverlagers!!!

Lees Marion's hele ervaring

Onze succes formule

1

Meer dan 14.000 klanten

Meer dan 14.000 klanten gingen je voor. En we hebben al meer dan 1 miljoen trainingen geven. Ervaar het zelf!

2

Meer dan 120 studio's in Europa

Wekelijks staan er meer dan 300 fit20 Personal Trainers in Europa voor je klaar. Je bent van harte welkom om het ook te ervaren!

3

Wereldwijde formule

In 2009 zijn wij met onze eerste studio in Nederland begonnen. Inmiddels hebben we studio's in de UK, België, Qatar, Nieuw-Zeeland, Duitsland Frankrijk en Amerika. Meerdere landen gaan binnenkort open!

Waarom train je bij fit20 altijd met Personal Trainer?

Uit onderzoek (zie video van Prof. James Steele) blijkt dat je trainingsresultaten effectiever zijn wanneer je begeleid wordt door een Personal Trainer dan zonder deze begeleiding. Onze Personal Trainers motiveren je tijdens iedere training om je door de lastige momenten heen te leiden. Ze letten op je houding om naderhand blessures te voorkomen. En er wordt op ademhaling, ritme en tempo gelet om jouw beste trainingsresultaat te behalen. Wekelijks houden zij jouw resultaten bij in onze eigen ontwikkelde trainersapp.

Lees meer