fit20 zorgt voor fit en energiek personeel

fit20 dé bedrijfsfitnessoplossing met proven track record.

na 6 - 12 maanden

Uit onderzoek van TNO bij de leden van fit20 Siemens is een verzuimreductie van 1,8% gemeten.

duurzaam effectief

Bij Zeeker Scooren is een productiviteitsverhoging van 12% gemeten onder het personeel direct na een fit20 training.

vermindering na 4 maanden

Onze leden ervaren dat hun pijntjes en klachten met 70% afnemen na 4 maanden fit20 training.

starters blijven lid na 1 jaar

Een fitnessoplossing die blijvend en haalbaar is voor iedere werknemer.

fit20@work: het nieuwe bedrijfsfitness

Steeds meer bedrijven kiezen voor fit20 als bedrijfsfitness partner. Dit kan op locatie (in-house: fit20@work) of bij een bestaande fit20 studio. Deze keuze hangt af van de grootte van het bedrijf. fit20 bedrijfsfitness heeft opmerkelijke resultaten omdat werknemers deze vorm van fitness wél volhouden.

Onder andere hebben Siemens, Randstad en Ahold gekozen voor een fit20 studio in-house. Twynstra Gudde, Zeeker scoren en verscheidene MKB bedrijven trainen bij een bestaande studio.

Graag nodigen wij je uit voor een werkbezoek bij één van deze studio's, zodat je kunt kijken of fit20 als bedrijfsfitness oplossing bij jouw bedrijf past. Een pilot van 3 maanden is voor ons geen probleem. Wij richten een tijdelijke studio in, zodat de medewerkers fit20 zelf kunnen ervaren.

fit20 in het kort

fit20 is een korte maar intensieve fitness training. De unieke fit20 methode is gebaseerd op de principes van HIT: High Intensity Training. Kort maar krachtig. Een fit20 training duurt 20 minuten en je traint één keer per week, altijd op afspraak en altijd onder begeleiding van jouw personal trainer.

Train alleen of samen met een collega. De combinatie van airco (17 graden) en trainen in slow-motion maakt het mogelijk dat omkleden en douchen niet nodig is. fit20 is makkelijk inpasbaar als vast onderdeel van de werkweek. Onze studio's zijn uitgerust met top apparatuur en de inrichting is fris, hip en schoon.

Wij nodigen je graag uit om fit20 een keer te ervaren met een vrijblijvende kennismakingstraining in één van onze studio's.

Klanten over fit20

“Sinds mijn revalidatie is mijn spierfunctie nog nooit zo goed geweest.”

Els van Beek (33 jaar) - eigenaar kindcentrum Sprankel | www.kindcentrumsprankel.nl
Lees meer
“Na ruim een half jaar training merk ik tijdens mijn andere sportactiviteiten dat mijn basisconditie verbeterd is evenals de conditie en definitie van mijn spieren.”

Jan Willem van Weerdenburg (35 jaar) - accountant Iding vechtstreek bv.
Lees meer
"Ik golf en als ik voorheen 18 holes had gelopen was ik doodmoe. Nu doe ik dat min of meer zonder problemen."

Michiel van Haastert (59 jaar) - arts
Lees meer
"Het kost me weinig tijd, ik hoef me niet te douchen en om te kleden, ik ben er wat gespierder door geworden, mijn kantoor is naast de studio en… het werkt!"

Wendie Zwart-Peters (42 jaar) - advocaat bij JPR Advocaten Deventer
Lees meer

Het laatste fit20 nieuws

Getuigenis Elly Rousère

Ik had ongeveer een jaar geen sport meer gedaan door verhuis, nieuwe job, enz en zocht iets dichtbij het werk dat nog te combineren valt met mijn gezinsleven. fit20 bleek de ideale…

Getuigenis Nadine Tierens

‘Resultaat na 2 maand: mijn riem gaat reeds een gaatje minder’ Ik was op zoek om iets te doen om mijn buikje kwijt te geraken en mijn conditie op te bouwen. Bij het zien van de…

Klantverhaal van Janie Coossemans

''Trappen oplopen werd gemakkelijker en ik voelde dat ik meer uithoudingsvermogen kreeg” Op aanraden van mijn cardioloog moest ik meer bewegen. Vroeger ging ik nog vaak met mijn…

Werkbezoek of meer informatie?

Is "het nieuwe bedrijfsfitness" iets voor jouw bedrijf? Wij nemen je graag mee naar één van onze studio's voor een werkbezoek om fit20 zelf te kunnen ervaren. Of vraag eerst het informatiepakket voor bedrijven aan. Onze bedrijfsfitnessadviseur neemt contact met je op om de mogelijkheden toe te lichten.