Ik voel me fitter, strakker en mijn algemene conditie is er op vooruit gegaan

fit20

Augustus 2018 tijdens Hee Tervuren kreeg ik een korte introductie en mocht ik reeds enkele oefeningen uitproberen. Ik was meteen overtuigd dat dit iets voor mij was. Zowel qua training als timing!


Ik ben altijd sportief geweest, ik heb lang geleden deel uitgemaakt van de nationale turnploeg en heb aan veel competities deelgenomen. Later omwille van mijn job had ik de tijd niet meer om te trainen. Met fit20 combineer ik een perfecte fysieke training op een korte tijd.


Ondertussen voel en zie ik al een verschil. Ik voel me fitter, strakker en mijn algemene conditie is er op vooruit gegaan. Ik ben en blijf sowieso fan van dit trainingsprogramma. De begeleiding is motiverend en stimulerend. Het is echt een doordachte en efficiënte training dat mooie resultaten levert. Ik raad het zeker en vast iedereen aan!


Sinds kort heb ik ook mijn eigen zaak, www.sevenheads.be, een unieke en inspirerende locatie voor boardmeetings, seminars, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, brainstormsessies, opleidingen, … fit20 is de ideale manier om te kunnen combineren met mijn druk werkschema.


Ursula Quadpeerds