Klantverhaal "Ideale Oplossing"

fit20

‘Al snel leek dit voor mij de ideale oplossing te zijn. Het neemt niet veel tijd in beslag, ik ben duidelijk sterker geworden en ook mijn huid is strakker geworden.’

Een drietal jaar geleden leerde ik fit20 kennen via een artikel in de krant.
fit20 was toen nog niet zo gekend in België en er verschenen toen meerdere artikels over de effectiviteit van deze training. Ik was getriggerd en wou dit zeker eens proberen.
Een van de redenen dat ik dit wou doen is omdat mijn moeder veel spierkracht verloren heeft bij het ouder worden en ze osteoporose heeft. Om er voor te zorgen dat ik niet hetzelfde zou voorhebben besloot ik lid te worden bij fit20.
Al snel leek dit voor mij de ideale oplossing te zijn. Het neemt niet veel tijd in beslag, ik ben duidelijk sterker geworden en ook mijn huid is strakker geworden.
Aangezien ik een druk leven heb gebeurd het wel eens dat mijn afspraak verzet dient te worden. Nog een pluspunt is dat dit zonder probleem kan en er altijd naar een oplossing gezocht wordt.

Of ik fit20 zou aanraden is eigenlijk een overbodige vraag. Het resultaat is er, ik doe dit zelf nu al 3 jaar en ik blijf een tevreden klant. Natuurlijk raad ik fit20 dus aan!

G.V.