Klantverhaal van Janie Coossemans

fit20 3 jaar

''Trappen oplopen werd gemakkelijker en ik voelde dat ik meer uithoudingsvermogen kreeg"

Op aanraden van mijn cardioloog moest ik meer bewegen. Vroeger ging ik nog vaak met mijn hond wandelen maar wegens ziekte van de hond kan dit niet meer. Hierdoor ging ik dus zelf ook minder bewegen en al snel voelde ik dat mijn uithoudingsvermogen verminderde.

fit20 kwam ik online tegen via social media. Vaak zie ik nog mensen reageren dat ze dit niet geloven, dat dit niet kan, … een begrijpelijke reactie als je dit nog nooit geprobeerd hebt en net daarom besliste ik om het zelf eens uit te testen.

Na de introductiesessie leek het programma mij het middel bij uitstek om mijn conditie op te bouwen. Ik begon dus vol goede moed aan mijn wekelijkse trainingen.

Al na enkele weken voelde ik me reeds fitter worden: trappen oplopen werd gemakkelijker en ik voelde dat ik meer uithoudingsvermogen kreeg.

Het fijne eraan is dat ik een wekelijkse afspraak heb en dankzij de fijne coaching kijk ik elke week uit naar mijn 20 minuutjes fit20. Geen sprake van dat ik dit opgeef: vriendelijke begeleiding, aangename sfeer en een positieve instelling erna

wat heb je nog meer nodig.

Janie Coosemans