Klantverhaal van moeder en dochter

fit20 3 jaar
“Sinds ik fit20 doe, is mijn rugpijn verdwenen”

Als verpleegster moet ik vaak patiënten optillen met het gevolg dat ik vaak rugklachten had. Bovendien vergde het veel kracht om deze patiënten hoger te leggen wanneer ze hierom vroegen. Al meerdere keren probeerde ik met mijn moeder naar een fitness te gaan maar telkens hielden we er na een korte tijd weer mee op. We hielden niet van de ‘bekijk sfeer’, de luide muziek en we kregen wel een programma mee in het begin maar nadien werd er niet meer naar ons omgekeken door de trainer. We deden de oefeningen verkeerd wat vaak leidde tot nog meer rugklachten. Uiteindelijk hielden we het elke keer na een paar maand weer voor bekeken. Dat ik in shiften werk en drukke dagen heb zorgde er ook voor dat het ons vaak aan tijd ontbrak om nog te gaan sporten.

Ik was daarom heel erg op zoek naar iets dat ik wel zou kunnen volhouden samen met mijn moeder. Dit was voor ons belangrijk dat we dit samen konden doen en zo een moeder-dochteractiviteit hadden. En toen kwam fit20 voorbij. De dochter van een vriendin van mijn moeder sprak erover en het intrigeerde ons. We hebben meteen een afspraak gemaakt om een proefsessie te mogen volgen en het beviel ons meteen!

We vinden het leuk om maar 20 minuten per week te sporten en ons toch heel fit te voelen en het geeft ons meer energie de hele week lang.

De coaches zijn altijd heel vriendelijk en staan steeds open voor een babbeltje tussendoor.

De begeleiding is super waardoor we meer doorzettingsvermogen hebben gekregen. Zelfs als we een mindere dag hebben, stimuleren ze ons om door te zetten.

Bij fit 20 zijn er geen andere mensen in de studio en kunnen we onszelf zijn. Er is ook geen storende muziek die ons afleidt.

Door fit20 komen we uit onze comfortzone en dat heeft voor ons heel goed uitgepakt. Ik ben veel sterker geworden en sinds ik fit20 doe, is mijn rugpijn verdwenen. Mijn mama heeft ook meer uithoudingsvermogen gekregen en is minder snel buiten adem. Ze had voordien ook veel last van stress en dit is ook veel verbeterd.

We zijn superblij dat we fit20 zijn tegengekomen want voor ons is het ideaal, 20 minuten per week en je voelt je fit!
Het geeft ons een goed en ontspannen gevoel.

Het geeft ons meer zelfvertrouwen en meer uithoudingsvermogen.

En we hebben een personal coach die ons steeds goed begeleid bij de oefeningen en die steeds vriendelijk is.

Het is een aanrader voor zowel jong als oud.

Kirsten Schierl en Josiane Vanderperren