fit20 haalbaar voor iedereen

fit20

”fit20 haalbaar voor iedereen”

Op mijn werk is het extreem belangrijk om snel en accuraat te kunnen reageren. Dat vraagt een hoge mate van fysieke en mentale paraatheid.

Omdat ik last heb van mijn spieren en gewrichten is niet iedere manier van trainen geschikt voor mij.

Op facebook kwam ik fit20 tegen. Fit in maar 20 minuten per week!, daar moest ik meer van weten. Ik ben me gaan oriënteren op fit20 en heb een aantal fit20 filmpjes bekeken. Dat zag er veelbelovend uit. Ik moet eerlijk bekennen dat ik een luie sporter ben.

Toeval of niet, in mijn woonplaats Hamont opende de eerste en (nog) enige fit20 studio in Limburg. Ik heb een gratis introductietraining geboekt. Tijdens de intro werd me duidelijk uitgelegd wat fit20 is, waarom het zo koud is in de studio en wat het met je lichaam doet. Na de uitleg was het mijn beurt, ik mocht zelf oefeningen uitvoeren, uiteraard onder deskundige begeleiding. Dat was best wel bijzonder en vooral zwaar. Mijn personal trainer zag al direct dat het helemaal goed ging komen tussen fit20 en mij.

Hij gaf direct aan dat iedereen die start met fit20 dit als zwaar ervaart. Dat is ook de bedoeling, op de Fit20-toestellen wordt je veilig belast tot tijdelijk spierfalen. Ik merk nu al dat ik sterker ben geworden en dat het concept perfect bij me past. Ik wil niet teveel tijd spenderen aan sporten, maar me toch fit voelen. Een ideale combinatie die ik aanraad, 20 min per week moet voor iedereen haalbaar zijn.

Wat ik zelf als erg prettig ervaar is de 1 op 1 begeleiding door een gediplomeerde personal trainer. De studio waarin ik train is nieuw, modern en fris en ik heb geen andere sporters om me heen staan die staan te kreunen en zweten.

Boek zelf een gratis introductie training en kijk wat fit20 voor jou kan betekenen!

Groetjes Aniek